Tänään onnesi kääntyy! — Tieteellisesti todistettu flirtti, joka toimii!

Tänään onnesi kääntyy! — Tieteellisesti todistettu flirtti, joka toimii!

Arvon putkiaivo! Tämä hetki juuri tässä ja tänään on se käännekohta miesten elämässä! Tänään kerromme sinulle erittäin tarkasti, miten flirttailla naiselle menestyksekkäästi!

Kuten tiedämme, äjien välisissä pukukoppikeskusteluissa on hyvin paljon ristiriitaisuutta ja erimielisyyksiä siitä, mitkä temput toimivat ja mitkä eivät. Sinun täytyykin pitää mielessä, että oikea flirttitekniikka on kaikki kaikessa, jos haluat välttää kusipääksi leimautumisen tai kivuliaan pudotuksen Friendzonen ahtaimpaan nurkkaan.

Mutta älä huoli! Kun seuraat tarkasti näitä 8 simppeliä ohjetta, olet valmis deittailun maisteritutkintoon!

Vaihe 1. Varmista, että lähestyt häntä juuri oikeassa paikassa juuri oikeaan aikaan

Psychologically Proven Flirting Technique - Make Sure You’re Approaching Her At The Right Time
Olit sitten bileissä, baarissa tai keskuspuistossa, ajoituksen on oltava juuri optimaalinen, jotta voisit onnistua.
Tämä on hyvinkin yksinkertainen, mutta yllättävän haastava ohje käytännössä: Jos hän vaikuttaa kiireiseltä tai keskisttyneeltä sanottakoon vaikka työskentelyyn, urheiluun tai opiskeluun, HOUSTON HOUSTON, MEILLÄ ON ONGELMA! Peräänny suosiolla. Lähesty häntä siis silloin, kun hän on  on uusille tuttavuuksille avoin eikä ole sellaisessa tilanteessa, jossa iskuyritys on hyvin todennäköistä.
ALLLLLL RAIIT?

Vaihe 2. Tyylikäs ja charmantti keskustelunavaus + Tee sun muuuuuuuuvis jäbä

Nyt kun tiedät, että ajoitus on kohdallaan, on aika kiinnittää hänen huomionsa oikein, sillä vaikka hän ei olisi juuri nyt varattu, sinun on tehtävä selväksi, että haluat keskustella hänen kanssaan ja olla aidosti kiinnostunut hänestä.

Varmista siis, että kohtaaminen ei tule hänelle yllätyksenä. Vanha klassikko: Ystävällinen katsekontakti ja vieno hymy. Tämä on se hetki, josta flirtti todella alkaa! Avain menestykseen on se, että pidät tunnelman kevyenä, jännittävänä ja hauskana, olethan kuitenkin hänelle tuiki tuntematon vieras, joka ei halua joutua #MeToo-kampanjan some-kärjeksi.

Vaihe 3. Sano ne oikeat sanat

Psychologically Proven Flirting Technique - Start By Saying The Right Thing
Kyllä vain! Olette Homo Sapiens-rodun keskusteluetäisyydellä! Nyt on tärkeintä tietää tarkkaan, että mitä helvettiä sä sanot. Saatat harkita parasta iskulausettasi, jota olet hionut koko viikon ollessasi kotiarestissa äitisi komerossa…Hienoa, että sulla on se THE laini, mutta muista: Jos olet aikeissa tehdä rohkeita ja räväkkiä muuuveja, sinun on seistävä sanojesi takana ja jatkaa sen mukaisesti loppuun asti. Jos annat itsestäsi supliikin ja coolin jäbän vaikutelman, se tulee olemaan roolisi koko keskustelun loppuun.
JOTEN, jos et todella ole niin coooooli äijä, pidä homma eleganttina ja simppelinä: ”Moi! Oon Miska.”, sillä loppujen lopuksi…
Keskustelunavauksesi nokkeluus ei ole yhtä tärkeää kuin aitoutesi ja itsevarmuutesi.
…Siinä ehkä tärkein ohje, jota tarvitset.

Vaihe 4. Mihin keskustelu viedään

Olet siis saanut hänen jakamattoman huomionsa, greitttiii. Tässä vaiheessa on osattava keskustella. Flirttailu on myös kommunikaatiota, joten olennaista on kiinnittää huomiota siihen, miten häntä puhuttelet.
Tässä sinulle jälleen hyvin simppeli ohje: Sen sijaan, että yrittäisit olla Gatsby tai Kapteeni Amerikka, puhu hänelle kuin kenelle tahansa, jonka tunnet.
Ei ihan sellainen ohje, jota odotit? No, joka tapauksessa tällainen keskustelutyyli pitää tilanteen kevyenä ja miellyttävänä. Tärkeintä onkin, että turha jännitys keskustelusta katoaa. Näin varmistat, että keskustelu kestää hieman pidemmälle kuin kahden suljetun kysymyksen vastaukseen, josta pääsemmekin seuraavaan vaiheeseen…

Vaihe 5. Anna hänen hoitaa puhuminen

Et voi osoittaa olevasi hyvä kuuntelija, jos pälätät perkeleesti koko ajan. Tämä onkin vaihe, jossa selvität, onko hän todella kiinnostunut sinusta, kun lakkaat juttelemasta ja annat hänen ottaa ohjat. Vaikka aloititkin keskustelun, se ei tarkoita, että puhut yksiksesi koko ajan.
 [spacer]
Pointtini: Jos hän todella haluaa vastata flirttiin, hän luultavasti avautuu myös sinulle, jos annat hänelle siihen mahdollisuuden. Älä siis unohdu yrittämään saada häntä nauramaan muka-hauskoille-naisten-mies-vitseillesi tai luomaan keskustelunaiheita vaan anna hänen kertoa itsestään.
[spacer]

Vaihe 6. Päätä keskustelu, jotta teillä on keskusteltavaa myöhemmin

Nyt kun, asiat rullasivat hyvin, alat tietenkin miettimään vain yhtä asiaa: ”Miten voisin tavata hänet uudestaan?” Mikäli välillänne oli kipinää, liekkiä tai kemiaa ja olisitte ehkä halukkaita keskustelemaan lisää, JUST DO IT, kysy itsevarmasti, voisitko olla häneen yhteydessä myöhemmin. Jos hän ei tässä vaiheessa epäröi vaan on valmis vaihtamaan numeroita, voit olla 110% varma, että hän nautti kohtaamisestanne.

Lisähuomioita

Pukeudu oikein

Psychologically Proven Flirting Technique - Dress For The Occasion
Mikäli olet kuin kuka tahansa, et aloita päivääsi ajatuksella ”Tänään mä perkele flirttailen”. Se ei silti tarkoita, ettetkö voisi valmistautua sellaiseen tilanteeseen etukäteen.
Muista siis pitää huoli siitä, että olet 100%:sesti puhdas, siisteissä vaatteissa ja käytät sitä helvetin dödöä. Jos olet epäsiisti, et ikinä saa naista kiinnostumaan, kovin siistiä naista ainakaan.

Varma temppu, jolla saat KENET tahansa naisen juoksemaan karkuun kesken keskustelunne

Unohda. ne. helvetin. huonot. pano. lainit.
”Hei lähetääks panee”. ”Hei, käytsä tääl usein”. ”Hei, ootsä enkeli, ku näytät silt, et oot pudonnut taivaasta”.
Mitä helvettiä? Joo, on hän. Hän on pudonnut taivaasta, HAAMU, joka kuoli jo vuosia sitten niin kuin toi sun vitun kulunut iskulaini.

Yhteenveto

Pysy näiden 7 rohkaisevan ohjeen ja viimeisen ÄLÄ TEE-ohjeen linjoilla ja sulla on kaikki hyvin!

Miska Liantaro

Tarvitsetko jeesiä ensitreffien THE MOMENTUMIIN? Lue: Näin suutelet naista ensitreffeillä

Seuraa meitä nyt myös Facebookissa!

 

[poll id=”74″]

putkiaivo

Tervetuloa Suomen suosituimmalle miesten lifestyle-sivustolle. Täällä miesten olohuoneessa voit olla täysin oma itsesi ja osallistua pukukoppi-keskusteluihimme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.