Mikä Putkiaivo?

Olemme ensimmäinen virallinen suomalainen miesten (ja uteliaiden naisten) hupi- ja lifestyle-sivusto! Tarkoituksenamme on käsitellä aiheita, jotka askarruttavat ja puhuttelevat 2010-luvun alfaurosta! Muoti ja lifestyle tuntuvatkin olevan yhä tabu suomalaisten miesten keskuudessa, puhumattakaan siitä, että miehet hakisivat parisuhde- ja deittailuvinkkejä internetistä. Tähän on tultava muutos ja me pystymme siihen! Tervetuloa! Uskon, että viihdyt!

 Miska Liantaro

 

Minua voit sanoa rehtoriksi, sillä olen lifestyle-sivustomme perustaja ja isä. Lyhyehköjen Naisseikkailujeni jälkeen muuntauduin leijonasta kotikissaksi ja tarvitsin jotain, johon keskittäisin luovuuteni ja älykkyyteni. Olen elämäntapataiteilija, jolla on tapana tehdä monimutkaisista asioista yksinkertaisia ja yksinkertaisista asioista viihdyttäviä.

Vaikka olen markkinointialan ihminen, en suoranaisesti nauti  sosiaalisista tilanteista, joten tykkään piiloutua alter egoni taakse esimerkiksi Playstationin tai musiikin jännittävään maailmaan. Ydinostaamistani yhteisömme hyväksi ovat tekninen ja visuaalinen osaaminen sekä ylellisen elämäntyylin harjoittaminen.

Päämääränäni on ollut luoda sivustostamme monipuolinen ja lämminhenkinen olohuone, jossa 2010-luvun metroseksuaalinen alfauros kokee olevansa kaltaisessaan seurassa.

 

Teppo U. Mielo

 

os sait sivultamme tai soittolistaltamme korvamadon, voit siitä osittain kiittää minua. Hyvän ja tarttuvan musiikin uskollisena ystävänä tehtäviini kuuluu nimittäin muun muassa biisiarvoiden kirjoittaminen ylhäiselle palstallemme. Huonoa musiikkia en edes kuuntele, joten ole hyvä vain!

Jos laiskottelu ja velvollisuuksien välttely olisivat olympialajeja, olisin urheilulegenda. Luovan alan ammattilaisena ja musiikin intohimoisena harrastajana vapaa-aika kuluu lähinnä nettimeemien ja kissavideoiden parissa — mikäli en ole repimässä hiuksia päästäni Miska Liantaron kyykytettävänä Änärissä.

”Böndeksi” ainakin kuvittelen tuntevani ”Ison kirkon” metkut ja meiningit melko hyvin. Tykkään kiertää ja nähdä maailmaa ja pysyä trendeissä mukana. Kaveripiirissä minut tunnetaan lojaalina, huumorintajuisena ja sosiaalisena tyyppinä, mutta sisältäni löytyy myös pieni erakkoluonne, joka pakottaa ajoittain vetäytymään omaan zoneen musiikin pariin tai vaikka ilta-ajelulle.

 

Paul A. Ummikko

Tulossa pian…

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.