Miten ehdottaa treffejä? — Miehen suurin haaste!

Miten ehdottaa treffejä? — Miehen suurin haaste!

Sinä et voi odottaa toimeettomana treffeille pääsyä, treffit odottavat sinua eli miten siis ehdottaa treffejä?

Äijä, miten sä ehdotat treffejä? Joskus, erittäin harvoin ja melkein ei ikinä, odottamattomat treffipyynnöt tippuvat suoraan syliisi,. Tällaisten treffien syntytarinat valitettavasti tapahtuvat useimmin elokuvissa kuin tosielämässä. Vaikka nykyaikana monenlaiset palvelut kuten suomi24-palstat ja Tinder toimivatkin näyttävinä työkaluina deittailu-kulttuurissamme, meidän ihmisapinoiden ihan oikeasti täytyy osata ehdottaa treffejä ja tehdä se oikealla tavalla!

Erityisesti meille suomalaisille miehille on ylitsepääsemätöntä ehdottaa treffejä, oli sitten kyse pitkäaikaisesta lapsuudenystävästä tai uudesta tuttavuudesta Ale pubin tiskillä klo 2 aamulla. Tässä postauksessa tavoitteenamme onkin auttaa sinua sekä tunnistamaan sinulle sopiva henkilö, jota pyytää treffeille, että sen, miten tämä tehdään oikein.

Treffeille pyytämisen taidon salaisuus piilee toimintatavoissasi, eikä helppojen iskurepliikkien ulkoa opettelemisessa!

 1. Ole tarkkaavainen ja valikoiva
  Suurin syy, miksi pelkäät ehdottaa treffejä on se, että pelkäät kuollaksesi torjutuksi tulemista ja täten saattamista teidät molemmat kiusaannuttavaan tilanteeseen. Opettele siis seuraamaan sekä naisen ilmeitä että verbaalista ja non-verbaalista käytöstä. Onko teillä kemiaa? Klikkaako? Pitääkö hän katsekontaktinsa sinuun? Onko hän lähelläsi? Vaikuttaako hän siltä, että nauttii keskustella kanssasi?
 2. Anna hänelle konkreettinen syy sanoa kyllä
  Tämähän vaikuttaa itsestäänselvyydeltä, mutta silti asia tuppaa unohtumaan. Sinun on osoitettava, että deittalemisesi olisi hauskaa ja jännittävää! Valitettavasti moni jäbä kuitenkin jännittää niin paljon, että hänen todellinen persoonallisuutensa ei tule esiin yrittäessä saada ensimmäiset treffit järjestymään.
 3. Ehdota jotakin selkeää aktiviteettia
  Ei, nyt ei puhuta seksistä. Saat muuten korkeintaan potkun munille, pippurisumutteesta silmän ylipainetulehduksen ja lähestymiskiellon vispiläkaupan päälle. Ehdottaessasi treffejä tarjoa tapaamisellenne jotain kiinnostavaa ja hauskaa tekemistä: Kolmen ruokalajin illallinen lempiravintolassasi, illanistujaiset terassilla tai vaikka seinäkiipeilyä. Mitä kekseliäämpi olet, sitä kiinnostavalta vaikutat! Ehkä pääset jopa miettimään pian, mitä tehdä toisilla treffeillä!
 4. Kirjoita viesti käsin!
  Kukapa ei olisi vaihtanu pieniäkirjelappuja kouluaikana? Tämähän tuo nostalgista jännitystä. Kokeile kirjoittaa hänelle viesti, jonka ojennat sitten hänelle puhuessanne. Sehän tekeekin sinusta poikkeavan ja mystisen (Huom: Tinder-treffit jätetään tässä tapauksessa pois laskuista)
 5. Älä viivyttele yhteydenotossa
  Mikäli olet päässyt jo niin pitkälle, että nainen osoittaa sinuun kiinnostusta ja antaa jopa puhelinnumeronsa, Älä odota kolmea päivää ennen kuin tekstaat hänelle. Tämä on vanha myytti, joka ei pidä paikkansa. Pahimmillaan saatat jopa unohtua.

Summa summarum: Se, miten ehdottaa treffejä, edellyttää sinulta huomaavaista ja tarkkaavaista käytöstä. Vaikka sinulla olisi maailman hauskin iskulause, pidä se visusti kitalakesi takana, kunnes olet satavarma, että se on oiva icebreaker. Jotta saisit aikaiseksi onnistuneet treffit, lähtökohdat tällaisille treffeille pitää olla läpinäkyvät ja otolliset!

Älä hermoile, kyllä se siitä!

Piditkö tästä artikkelista? Lue myös: 10 cringeä, mutta parasta iskurepliikkiä tai Parhaimmat ja huonoimmat ruokavaihtoehdot ennen treffejä!

Teemaan sopivaa musiikkia:

putkiaivo

Tervetuloa Suomen suosituimmalle miesten lifestyle-sivustolle. Täällä miesten olohuoneessa voit olla täysin oma itsesi ja osallistua pukukoppi-keskusteluihimme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.