8 hyvää vinkkiä, joilla onnistut treffeillä

8 hyvää vinkkiä, joilla onnistut treffeillä

Olit sitten ensimmäisillä, toisilla tai jopa kymmenensillä treffeillä, tässä 8 hyvää vinkkiä, joilla onnistut treffeillä varmasti!

Onneksi olkoon! Olet onnistunut tekemään vaikutuksen ihastukseesi ja ennen kuin kerkeät tajuamaankaan, olettekin jo treffeillä. Oletettavasti haluat päästä hänen kanssaan useammillekin treffeille, joten nämä kuumat vinkit varmasti tulevat sinulle tarpeeseen!

 1. Ole ”normaali”
  Onnistuneet treffit edellyttävät, että olet oma itsesi. Treffien ei kuulu olla jokin suureellinen spektaakkeli, jossa annat itsestäsi kuvan, joka ei todellisuudessa vastaa persoonallisuuttasi. Älä ymmärrä väärin; hienot ja huomaavaiset eleet tekevät treffeistä mahtavan kokemuksen, mutta se ei tarkoita, että sinun kuuluisi keksiä kepulikonsteja tehdäksesi treffeistä mielenkiintoiset. Älä ole myöskään outo creepyllä tavalla. Älä kysele ensimmäisenä hänen aiempia seurustelukokemuksiaan tai, että mikä teidän ensimmäisen yhteisen lapsen nimeksi tulee. Be cool, man!
 2. Ole täsmällinen
  Tämä vinkki tuntuu itsestäänselvältä, mutta silti tuppaa unohtumaan: Älä. Myöhästy. Treffeiltä! Tuntuisiko sinusta, että häntä kiinnostaisi todella tapailla sinua, jos hän ilmestyisi vain kymmenenkin minuuttia myöhässä treffeillenne, jonka olette jo aiemmin sopineet?
 3. Pukeudu fiksusti ja kanna itseäsi ylpeydellä!
  Sinun ei tarvitse ylipukeutua ja ostaa uusia vaatteita joka treffeille. Sinun kuuluu osoittaa pukeutumisellasi ainoastaan, että olet ajatellut asiaa, ja että pidät treffejä ja treffikumppaniasi tärkeänä ja vaivan arvoisena!
 4. Suunnittele treffit hyvin
  Sinun ei tarvitse ostaa kuulentoa treffeillenne, mutta tärkeää on jälleen osoittaa, että haluat huomioida treffikumppanisi. Tässä esimerkiksi 3 tehokasta ensitreffi-ideaa, jotka eivät tunnu edes lompakossasi.
 5. …Eikä sinun tarvitse kertoa treffi-ideasta etukäteen
  Deittisi varmasti pitää myös yllätyksistä! Onkin luontevaa suunnitella treffi-ideasi valmiiksi, mutta paljastat hänelle siitä vain kaiken ”välttämättömän”.
 6. Kehu. Imartele. Ole kohtelias.
  Kunhan et käytä joka ikistä kommenttiasi hänen imartelemiseen, ovat kehut tärkeä osa treffikeskusteluanne halutessasi osoittaa, että olet todella kiinnostunut hänestä. Joskus myös kaikista cringeimmätkin iskurepliikit voivat toimia erinomaisena ice breakerina!
 7. Keskustele
  Toisin sanoen: älä puhu vain itsestäsi. Onnistut parhaiten treffeillä, joilla vuorovaikutus on kohdallaan! Jos tuntuu, että keskustelua on vaikea pitää yllä. Keksi valmiiksi eriliasia helppoja kysymyksiä, joilla voit avata keskustelua!
 8. Sovi jo seuraavat treffit!
  Kaiken maailman kolmen päivän säätöjä on olemassa, mutta ne ovat pelkkää höpö höpöä! Mikäli treffisi sujuivat erinomaisesti, parhaiten teet vaikutuksen ehdottamalla jo seuraavia treffejä!

Noniin, nyt tiedät, miten treffeillä onnistutaan! Jäikö vielä jokin askarruttamaan? Hyviä vinkkejä saat myös kirjoituksesta: ”Millaisia asioita treffeillä tehdään?

Hanki toki myös inspiraatiota hyvästä musiikista:

putkiaivo

Tervetuloa Suomen suosituimmalle miesten lifestyle-sivustolle. Täällä miesten olohuoneessa voit olla täysin oma itsesi ja osallistua pukukoppi-keskusteluihimme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.