8 asiaa, joita voit tehdä netissä ollessasi jumissa kotona

8 asiaa, joita voit tehdä netissä ollessasi jumissa kotona

Noniin hyvät herrasmiehet ja uteliaat naiset…

Elämä on hektistä, mutta viime aikaiset yllättävät käänteet maailmassamme ovat pakottaneet meidät pidemmäksi aikaa sisätiloihin ja omiin ajatuksiimme. Yhtäkkiä huomaatkin, ettet et ole osannut elämässäsi ikinä pysähtyä ja miettiä, mitä siltä haluat — tai sitten olet miettinyt, mutta tajuat, että olet tavoitellut sitä liikaa, ja nyt kotona ollessasi omien ajatustesi ja tekemättömyytesi kanssa et tiedä, mitä tekisit.

Onneksi nykyään tässä teknostressin täyttämässä yhteiskunnassa kaikki tarvitsemasi on puhelimessasi tai läppärilläsi. Listaammekin nyt 8 asiaa, joilla voit viihdyttää itseäsi eristyksissä!1

  1. Kuuntele podcastia

Kyllä vain… Sinulle, joka et jaksa esimerkiksi lukea jokaikistä Putkiaivo-postausta, on oivallinen ajanviete kuunnella jotakin podcastia. Esimerkiksi Spotifystä löydät eri kategorioittain aivan loistavia podcasteja, jotka voivat istua mielentilaasi. Tämä ei ole mainos, mutta viime aikoina esimerkiksi Antti Holman podcast Radio Sodoma on ollut erittäin viihdyttävä omaan makuuni mökkihöperöityessä!

2. Lue nettisarjakuvia

Kuka nyt ei Marvel-elokuvista ei olisi pitänyt? Tiesitkö, että jokaikinen Marvel-hahmo perustuu sarjakuvaan? Esimerkiksi Marvel.com:lla on oma app ja verkkosivut, josta voit edullista kuukausimaksua vastaan lukea lähes rajattomasti eli yli 27 000 sarjakuvan edestä sankarien seikkailuja!

3. Pelaa online-pelejä

Noh.. tätä ei varmaan tarvitse edes ehdottaa tai selittää. Tiedät kyllä, että oninessa on rajaton määrä mahdollisuuksia peleille! Kenties Apex tai Call of Duty Modern Warfare?

4. Opettele koodaamaan

Sulla kun on se läppäri anyway, niin miksipä ei? Karanteeni- ja lomautusajan päätteeksi sinulle aukeneekin jo uusia työmahdollisuuksia

5. Katso netti-dokumentteja

Kenties tarpeeksi kauan kotona ollessasi alat miettimään, että onko sitä COVIDia nyt olemassakaan, kun olet kuullut vain, että kaverin kaverin serkun täti on sen saanut tai mikäli sellainen tauti on, mikä valtio on sen laittanut liikkeelle. Kyllä vain, sekä Youtube että Netflix tarjoavat rajattomasti erilaisia kiinnostavia dokumentteja aiheesta kuin aiheesta!

6. Kuuntele kirjaa

Yep, katso musiikkia tai kuuntele kirjaa! Kaikki on nykyään mahdollista. Esimerkiksi Storytel tai Bookbeat tarjoavat paljon hyviä kirjoja äänitteen muodossa!

7. Lataa kokeiluversio jostakin supermonimutkaisesta editointiohjelmasta

Siitä vaan lataamaan ”3d Maya” ja opettelemaan ajattelemaan luovasti. Luo vaikka kolmiulotteinen kuva itsestäsi!

8. Fiilistele huippusoittolistoja

Noh… Jos mikään aiemmista ei hetkauttanut niin nauti vaikka jo-suosituiksi.-tulleista soittolistoistamme!

putkiaivo

Tervetuloa Suomen suosituimmalle miesten lifestyle-sivustolle. Täällä miesten olohuoneessa voit olla täysin oma itsesi ja osallistua pukukoppi-keskusteluihimme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.