6 tapaa, miten saat hänet treffeille?

6 tapaa, miten saat hänet treffeille?

Vetovoima on arvaamatonta.

Joskus tuntuu, että klikkaa niin helvetin hyvin.

Joskus taas ei vain lähde.

 

Hyvä uutinen sinulle on kuitenkin tämä: Oli lähtökohta mikä tahansa, tapa, jolla kysyt naista treffeille, on aina sama! Kyse ei ole yksittäisen iskulainin, runon tai muun tempun vaan toimintatavan opettelemisesta.

Opi käyttäytymään omana luontevana itsenäsi vaikuttamatta pelokkaalta tai jännittyneeltä keskustellessasi ihastuksesi kanssa.

Tässä 6 killeri-ratkaisua onnistuneeseen treffipyyntöön:

 

1. Ole valikoiva

Yep… yksinkertainen neuvo, mutta ihan helvetin vaikea sisäistää. Suurin stressinaihe pyytäessäsi toista treffeille on tulla torjutuksi, sillä olet laittanut itsesi likoon kysyessäsi häntä ulos. Tarkkaile siis kipinöintiä. Kuten hyvällä tähtäämiselläkin parannat tulostasi kavereiden keilaillassa, myös deittailussa harkitut ratkaisut ovat avainasemassa!

Pidättekö jatkuvasti katsekontaktia? Millä etäisyydellä hän on sinusta keskustellessanne? Nämä ovat hyviä kysymyksiä, joita voit esittää itsellesi tilanteessa kuin tilanteessa.

Älä kuitenkaan syytä itseäsi, jos sinulla tai hänellä ei ole kipinää. Kyse on vain henkilökemiasta!

 

 

2. Anna hänelle syy sanoa ”kyllä”

Tämähän voi vaikuttaa itsestäänselvyydeltä, mutta sinua tarvitsee satavarmasti muistuttaa tästä! Nainen ei sano ”kyllä” jäbälle, jonka kanssa hän ei usko voivansa pitää hauskaa. Kun todistat heti ensivaikutelmalla daamille, kuinka mukava olet, hän ei voi vastustaa sinua! Harmillisen usein kuitenkin äijät keskittyvät siihen, milloin on tilaisuus kysyä ulos, että unohtavat kokonaan tuoda persoonansa esiin.

 

Monia naisia kiinnostaa vain miehet, joilla on rahaa.

Tämähän on klassista ja äärimmäisen sovinistista ajattelua…hyi… mutta toisaalta sinulla on vinkumiseesi myös osittain hyvä syy. Syy miksi monet naiset kiinnostuvat hetkellisesti joistakin miehistä, on se, että monesti persoonallisesti tunneköyhät äijät korvaavat kyvyttömyytensä rahalla. Kyllä itsekin voisit hetken hengailla lahjuksia vastaan, etkö? Hah…

Panosta siis ensivaikutelman tekemiseen koko persoonallasi ja sydämmelläsi, niin olet voiton puolella! Rahalla ei ole silloin paskaakaan väliä.

 

 

 

3. Ehdota jotain erityistä!

Paina. tämä. mieleesi!

Nyt, kun oikea henkilö on osunut kohdallesi ja olet tehnyt itsesäsi hänelle kiinnostavan, paras tapa saada hänet ulos on ehdottaa jotakin erityistä!

Ensinnäkin…

Jos ehdotat hänelle illallista tyylikkäässä uudessa ravintolassa tai ostat liput uuden mielenkiintoisen artistin keikalle, osoitat, että kanssasi vietetty aika tulee olemaan kiinnostavaa!

Toiseksi…

Tarkoin määritelty ehdotus pakottaa hänet antamaan selkeän vastauksen. Jos esimerkiksi ehdottaisit, että ”hengaillaanko joku päivä”, tällainen epämääräinen ehdotus mahdollistaa myös epämääräisen vastauksen.

Eli

”lähetkö istumaan iltaa mun kanssa ens perjantaina” on esimerkiksi perinteinen kysymys, johon ainakin saat selkeästi vastauksen kyllä tai ei.

 

 

 

4. Älä vitkastele yhteyden ottamisessa

”Odota ainakin 3 päivää ennen kuin otat naiseen yhteyttä saatuasi tämän numeron”

Bullshit..

Nyt eletään 2010-lukua ja deittailumaailmassa nopeat syövät hitaat, sori.

Ole siis yhteydessä seuraavan 24 tunnin aikana häneen tutustumisestasi, sillä muuten hän luulee, ettei hän tehnyt vaikutusta sinuun. Älä nyt perkele sitten stressaa…sun ei tarvitse kirjoittaa tekstarilla novellia tai ladella nerokkaita ehdotuksia. Jokin casuaali ja kivan lyhyt tekstari riittää ilmaisemaan kiinnostuksesi!

 

 

 

5. Tekstarikeskustelujen taito uuden ihastuksesi kanssa

Tekstarikeskustelu on haastavaa…varsinkin jos olet aivan lääpällään, etkä meinaa hillitä tunnepuuskiasi ja haluasi keskustella hänen kanssaan. Älä nyt helvetti kuse tätä.

Keep it simple!

”Mites päivä on mennyt?” 🙂 On luonteva ja helppo keskustelunavaus, mutta keskusteluun syventyminen on haaste.

  • Mikäs oli paras juttu, mitä sulle kävi tänään?

Aivan loistava ”Mites sun päivä”-kysymys jännittävämmällä kulmalla!

  • Mitä sä tavoittelet elämässäs eniten tällä hetkellä?

Tällä keskustelunavauksella on hyvä oppia tuntemaan hänet ja selvittää, onko teillä jotakin yhtistä.

  • Jos voisit mennä minne tahansa juuri nyt, mihin menisit?

Tästä saattaa kehkeytyä magee treffi-idea ihan vain tulevaisuutta ajatellen!

 

 

6. Tekstariflirtti

Emojit ja hymiöt! Muista! Jos näitä et käytä, Nainen ajattelee sinun olevan tosikko tai todella yksinkertainen ihmisapina.

Uskoisin, että muuten kyllä handlaat kaikki juustoisimmatkin ”Huh, ompa yksinäistä….harmi kun et ole täällä” höpöhöpöt, joista kaon jo valmiiksi, mutta tiedän, että toimii…

 

Mikäs helvetti on sitten johtopäätös?

Unohda massipäällikköys ja todella surkeat kierrätetyt iskulainit.

Keskity vilpittömyyteen ja aitouteen lähestyessäsi toista ja uskalla olla haavoittuvainen! Se on todellista rohkeutta!

 

[poll id=”75″]

putkiaivo

Tervetuloa Suomen suosituimmalle miesten lifestyle-sivustolle. Täällä miesten olohuoneessa voit olla täysin oma itsesi ja osallistua pukukoppi-keskusteluihimme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.