6 Super-creepyä asiaa, joita teet flirttaillessa

6 Super-creepyä asiaa, joita teet flirttaillessa

Okei herrasmiehet…

aika muistuttaa taas niistä vastenmielisyyksistä, joita tahattomasti teemme lähestyessämme kiinnostuksen kohteitamme pariutumisriitissä…Ja jotta välttyisimme tällaiselta ontumiselta, annamme sinulle yksinkertaisen vinkin, joka tekee sinusta fiksun ja luotettavan herrasmiehen!

1. Psykoottisen intensiivinen katsekontakti

Vaikka Shakespeare sanoo, että ”silmät ovat sielun peili”, hän ei tarkoittanut, että sinun kuuluu tuijottaa kuolettavasti suoraan toisen sieluun. Jos et siis halua, että seuralaisesi kokee oloaan todella epämukavaksi, vältä jäätävää tuijottelua!

2. Huolellisesti harjoitellut repliikit

Monesti annamme sivustollamme neuvoja tehokkaisiin iskurepliikkeihin ja kaskuihin. Se ei tarkoita kuitenkaan, että sinun täytyisi robottimaisesti keskustella juuri niin kuin olit alun perin suunnitellut. Jos treenatut replasi paistavat sinusta läpi, se tekee keskustelukumppanisi huomattavan hermostuneeksi. Kokeile olla spontaani!

3. Kaikkien rakastama Instagram-stalkkeri

Olet sopinut treffit ja ajattelit vähän tutustua kiinnostuksen kohteeseesi vilkaisemalla hänen Some-kanaviaan…Cool, me kaikki teemme sitä. Älä kuitenkaan vedä johtopäätöksiäsi hänen kuvien kommenttikentästään ja kavereistaan, sillä se voi viedä sinut yllättävän nopeasti vaaralliseen kaninkoloon! Vältä ennakkoasenteitasi!

4. Liikaa koskettelua liian vääristä paikoista

Kun luet merkit oikein, suhteenne voi nousta nopeasti seuraavalle tasolle. Kun luet merkit väärin, siitä seuraa potku munille ja lähestymiskielto raastuvan kautta! Pelaa siis varman päälle ja odota, että hän koskee sinua ensin.

5. Helvetin likaiset vitsit

Toki yllättävän monella meistä on erittäin kiero ja likainen huumorintaju, mutta tutustuessasi johon kuhun ensi kertaa suosittelisimme sinua pitäytymään kasuaaleissa ja helposti ymmärrettävissä vitseissä. Älä ole kriipperi!

6. Haluat hengata liikaa…liian nopeasti

Yep, tykästyit häneen ensisilmäyksellä, etkä saa häntä mielestäsi hetkeksikään. Sehän on romanttista… Se voi vaikuttaa oikealta, mutta voi kostautua myös hyvin äkkiä. Voit pahimmassa tapauksessa antaa itsestäsi kuvan, että sinulla ei ole mitään muuta tekemistä elämässäsi tai että olet pelottava takertuja. Keep it cool, man!

Miten siis toimia?!

Tiedän… Sorruit luultavasti jokaiseen edellisestä, mutta se ei tarkoita, että peli on menetetty. Osasit kai odottaa, että simppelein ratkaisu on: Ole oma itsesi!

Teemaan sopivaa musiikkia:

putkiaivo

Tervetuloa Suomen suosituimmalle miesten lifestyle-sivustolle. Täällä miesten olohuoneessa voit olla täysin oma itsesi ja osallistua pukukoppi-keskusteluihimme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.